• WK12 Graduation Photos!

  WK Class Photo Thumb

  Facebook Gallery Non-Facebook Gallery


  Recently I had the honor of helping out the Wieden+Kennedy W+K12 program with their final project, HUGE PORTRAITS OF THEMSELVES! They enlarged them to 44″x66″, the only suitable size. They didn’t know, but it was my dream to see these portraits done big. See below.

  Share
   August 3rd, 2010  Glamour & Headshots   1 comment


  1 Trackbacks / Pingbacks

  • […] El video l’ha fet Javan Ivey amb una tècnica pròpia per a W+K12. Wieden Kennedy (W+K) és una agència publicitaria multinacional, que va nàixer a Portland, Oregon. Fa prop d’un any l’agència va crear a les oficines centrals de Portland l’experiment W+K 12 . És una escola, una mini agència publicitària i una fàbrica d’idees. Fan treball amb clients de veres, però també tenen temps per a fer projectes d’art i pel·lícules com aquesta. I estàn oberts a portfolios de qualsevol qui vullga estudiar allà. L’última promoció ACÍ. […]